vila

MAJA***

Vila Maja pružit će Vam idiličan odmor u okruženju netaknute prirode planine Papuk. Idealna je za odmor i uživanje kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. U ljetnim mjesecima uživat ćete u kontinentalnoj klimi planine Papuk, dok ćete vrhunsku relaksaciju i opuštajuće trenutke doživjeti u zimskim mjesecima. Zimski vrt u sklopu kuće u kojem se nalaze sauna i jacuzzi, pružit će Vam poseban ugođaj zbog svoga pogleda na netaknutu prirodu. Vila Maja opremljena je automatiziranim centralnim grijanjem u cijelom objektu, a ukoliko želite romantičnu atmosferu, možete naložiti kamin, opustiti se i uživati u masažnoj fotelji.

Vila Maja smještajnog je kapaciteta do 6 osoba. U prizemlju se nalaze kupaonica, hodnik, kuhinja opremljena svim potrebnim kuhinjskim uređajima, blagovaonica te dnevna soba s kaminom koji Vam pruža ugođaj topline. Na katu kuće nalaze se dvije trokrevetne sobe. Sobe su opremljene bračnim krevetima i krevetima za jednu osobu, a u dnevnom boravku nalazi se trosjed na razvlačenje koji može poslužiti kao pomoćni ležaj za dvije osobe.

Vila Maja ima i zatvorenu vanjsku prostoriju za 10 osoba u kojoj se nalazi TV i veliki otvoreni kamin sa svom opremom gdje možete sami pripremati hranu (peka, roštilj i dr.) i uživati u ugodnoj atmosferi uz pogled na idilično vrtno jezerce.

Također, u dvorištu Vam nudimo igralište za djecu gdje se možete zabavljati u obiteljskom okruženju, a ukoliko želite uživati u netaknutoj prirodi Papuka, za Vas smo osigurali i korištenje bicikala uz prethodni dogovor.