vila

MAJA****

Vila Maja pružit će Vam idiličan odmor u okruženju netaknute prirode planine Papuk. Idealna je za odmor i uživanje kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. U proljetnim, ljetnim i jesenskim mjesecima uživat ćete u zatvorenom bazenu u sklopu kojeg se nalazi jacuzzi, te u kontinentalnoj klimi planine Papuk, dok ćete vrhunsku relaksaciju i opuštajuće trenutke doživjeti u zimskim mjesecima.

Zimski vrt u sklopu kuće u kojem se nalazi još jedan jacuzzi i sauna, pružit će Vam poseban ugođaj zbog svoga pogleda na netaknutu prirodu. Vila Maja opremljena je automatiziranim centralnim grijanjem u cijelom objektu, a ukoliko želite romantičnu atmosferu, možete naložiti kamin, opustiti se i uživati. Vila Maja smještajnog je kapaciteta do 7 osoba. U prizemlju se nalaze dvije kupaonice, hodnik, kuhinja opremljena svim potrebnim kuhinjskim uređajima, blagovaonica te dnevna soba s kaminom koji Vam pruža ugođaj topline. Na katu kuće nalazi se tri spavaće sobe i WC. Sobe su opremljene sa tri bračna kreveta i jednim krevetom za jednu osobu, a u dnevnom boravku nalazi se trosjed koji može poslužiti kao pomoćni ležaj za jednu osobu.

Vila Maja ima i zatvorenu vanjsku prostoriju za 8 osoba u kojoj se nalazi stol za stolni nogomet, veliki otvoreni kamin sa svom opremom gdje možete sami pripremati hranu (peka, roštilj i dr.) Također, u dvorištu Vam nudimo igralište za djecu (trampolin, ljuljačke i dr.) gdje se možete zabavljati u obiteljskom okruženju, a ukoliko želite uživati u netaknutoj prirodi Papuka, za Vas smo osigurali i korištenje bicikala uz prethodni dogovor.