vila

TENA****

Vila Tena nudi Vam odmor kakav niste očekivali, kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. U ljetnim mjesecima uživat ćete uz otvoreni bazen i prekrasan pogled na netaknutu prirodu, dok ćete vrhunsku relaksaciju i opuštajuće trenutke doživjeti u zimskim mjesecima. U dvorištu kuće nudimo Vam zatvorenu prostoriju u kojoj se nalazi jacuzzi za 6 osoba iz kojega možete uživati u prekrasnom pogledu na zelenu idilu Papuka. Također, opuštajuće trenutke možete doživjeti korištenjem finske saune za 4 osobe. Vila Tena opremljena je automatiziranim centralnim grijanjem u cijelom objektu, a potpuni užitak pružit će Vam opuštanje u masažnoj fotelji.

Vila Tena smještajnog je kapaciteta do 6 osoba. U prizemlju se nalaze kupaonica, kuhinja opremljena svim potrebnim kuhinjskim uređajima, blagovaonica, hodnik i dnevni boravak opremljen velikim smart TV-om. Kuća ima prekrasnu otvorenu galeriju s koje se pruža pogled na dnevni boravak. Na katu se nalaze kupaonica, dvije sobe s bračnim krevetima i jedna soba u kojoj su pomoćni odvojeni kreveti na kat.

Uz natkrivenu terasu, nudimo Vam i zatvorenu vanjsku prostoriju za 16 osoba u kojoj se nalazi biljar, stolni nogomet, veliki TV s vrhunskim razglasom i veliki otvoreni kamin sa svom opremom gdje možete sami pripremati hranu (peka, roštilj i dr.) i uživati u ugodnoj atmosferi.

Također, u dvorištu Vam nudimo igralište za djecu i odbojkaško igralište gdje se možete zabavljati u obiteljskom okruženju, a ukoliko želite uživati u netaknutoj prirodi Papuka, za Vas smo osigurali i korištenje bicikala uz prethodni dogovor.