vila

SARA****

Vila Sara idealna je za odmor i uživanje kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. U ljetnim mjesecima uživat ćete uz otvoreni bazen i prekrasan krajolik, dok ćete vrhunsku relaksaciju i opuštajuće trenutke doživjeti u zimskim mjesecima u zimskom vrtu u sklopu kuće. U zimskom vrtu možete uživati u sauni ili jacuzziju uz poseban opuštajući pogled na netaknutu prirodu. Vila Sara opremljena je automatiziranim centralnim grijanjem u cijelom objektu, a ukoliko želite romantičnu atmosferu, možete naložiti kamin, opustiti se i uživati u masažnoj fotelji.

Vila Sara smještajnog je kapaciteta do 6 osoba. U prizemlju se nalaze kupaonica, hodnik, kuhinja opremljena svim potrebnim kuhinjskim uređajima, blagovaonica, dnevna soba s velikim smart TV-om i kaminom koji Vam, ukoliko to želite, može pružiti topao romantičan ugođaj. Kuća ima prekrasnu otvorenu galeriju s koje se pruža pogled na dnevni boravak. Na katu se nalaze dvije sobe s bračnim krevetima i jedna soba u kojoj su pomoćni odvojeni kreveti koji se po potrebi mogu spojiti u bračni.

Uz natkrivenu terasu, natkriveno parkirno mjesto, nudimo Vam i zatvorenu vanjsku prostoriju za 10 osoba u kojoj se nalazi veliki TV i veliki otvoreni kamin sa svom opremom gdje možete sami pripremati hranu (peka, roštilj i dr.) i uživati u ugodnoj atmosferi uz nadaleko poznatu slavonsku šljivovicu i gurmanske specijalitete koje Vam pruža Slavonija.

Također, u dvorištu Vam nudimo idilično vrtno jezerce, igralište za djecu i nogometno igralište gdje se možete zabavljati u obiteljskom okruženju, a ukoliko želite uživati u netaknutoj prirodi Papuka, za Vas smo osigurali i korištenje bicikala uz prethodni dogovor.