luxury villa

REBECCA*****

Luxury Villa Rebecca je moderno koncipiran objekat u prekrasnom prirodnom okruženju, idealna je za odmor i uživanje tijekom čitave godine.

Luxury Villa Rebecca ukupne je površine preko 210m2 , a smještajnog je kapaciteta do 10 osoba (8 odraslih osoba + 2 djece)

Vila posjeduje 4 spavaće sobe (svaka soba ima svoju kupaonicu), 5 kupaonica, dodatni wc, veliki dnevni boravak i kuhinju opremljenu svim potrebnim kuhinjskim pomagalima.

Tijekom ljeta uživat ćete uz veliki otvoreni grijani bazen (32m2), a vrhunsku relaksaciju i opuštajuće trenutke doživjet ćete u zimskim mjesecima u privatnoj wellnes oazi sa saunom i jacuzzijem za 6 osoba, uz jedinstveni pogled na netaknutu prirodu.

Za one koji su ljubitelji aktivnog odmora, Luxury Villa Rebecca posjeduje i mini teretanu, kako bi ostali u fit formi i prilikom odmora, a za ljubitelje zabave postoji prostorija za opuštanje s masažnim foteljama, društvenim igrama (bilijar, stolni nogomet, pikado, i dr.).

Ako ste u jednom trenutku pomislili da je tu kraj sadržajima koje nudi Luxury Villa Rebecca, prevarili ste se...

Luxury Villa Rebecca posjeduje i vanjsku zatvorenu prostoriju, sa uistinu jedinstvenim pogledom jer smo i krov osmislili tako da uživate u pogledu prema nebu ili zvijezdama.

Vanjska prostorija je kompletno opremljena kuhinjom i svim potrebnim za pripremu vrhunskih delicija, naravno tu je i profesionalni vanjski roštilj Jamie Oliver, na kojemu hranu možete pripremati na način na koji ju pripremaju profesionalci.

U kompletnom objektu je automatizirano podno grijanje i klimatizacija.