vila

VINKA***

Vila Vinka nudi Vam idiličan odmor ljeti i zimi. U ljetnim mjesecima uživat ćete u prekrasnoj papučkoj idili i kontinentalnoj klimi na 447 metara nadmorske visine planine Papuk, a vrhunske zimske trenutke doživjet ćete u našem malom wellnessu s jacuzzijem za 6 osoba i finskom saunom za 4 osobe.

Vila Vinka opremljena je automatiziranim centralnim grijanjem u cijelom objektu, a potpuni užitak prirodnih ljepota doživjet ćete s naše natkrivene vanjske terase koja pruža pogled na netaknutu prirodu.

Vila Vinka smještajnog je kapaciteta do 6 osoba. U prizemlju se nalaze WC, kuhinja opremljena svim potrebnim kuhinjskim uređajima i blagovaonica. Na katu se nalaze kupaonica opremljena hidromasažnom kadom, dvije sobe s bračnim krevetima i jedna soba u kojoj su dva odvojena kreveta, dok se u dnevnom boravku nalazi trosjed na razvlačenje koji može poslužiti kao pomoćni ležaj za još dvije osobe.

U dvorištu Vam nudimo zatvorenu vanjsku prostoriju za 12 osoba u rustikalnom slavonskom stilu u kojoj se nalazi veliki TV i veliki otvoreni kamin sa svom opremom gdje možete sami pripremati hranu (peka, roštilj i dr.) i uživati u ugodnoj atmosferi. Ukoliko želite doživjeti prirodne ljepote Papuka, za Vas smo osigurali i korištenje bicikala uz prethodni dogovor.